Gå til hovedindhold

Videreuddannelse

Master-, diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Ungdoms-, voksen- og erhvervspædagogik

01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul/kursus

04. Tilmeld

Om Ungdoms-, voksen- og erhvervspædagogik

Kompetencekravene øges hele tiden indenfor undervisning og pædagogik. Derfor tilbyder UC SYD, at du kan udvikle dine kompetencer med den nyeste teoretiske viden, som du under uddannelsen kobler med de udfordringer og muligheder, du møder hver eneste dag på dit arbejde.

Sådan kommer du til at matche, den virkelighed du møder i hverdagen. Hvad end du arbejder med unge på erhvervsskoler, udsatte børn og unge eller som voksenunderviser. Du kan se hvad vi tilbyder dig herunder.

Få en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau

Diplomuddannelse er til dig, der har brug for nye kompetencer inden for dit fagområde eller har lyst til at bevæge dig i en ny faglig retning. Hos os får du den nyeste teoretiske viden, som du under uddannelsen kobler med den virkelighed med udfordringer og muligheder, du møder hver eneste dag på dit arbejde.

Bliv kvalificeret til at udvikle din egen undervisning

Med en akademiuddannelse indenfor ungdoms-, voksen- og erhvervspædagogik bliver du kvalificeret til selvstændigt at kunne varetage, begrunde og udvikle din egen undervisning og anden ungdoms-, voksen eller erhvervspædagogisk virksomhed. Desuden bliver du kvalificeret til at deltage i fagligt og tværfagligt samarbejde.

Få ny viden, indsigt og inspiration

UC SYD Videreuddannelse bygger fagligt på vores professionsforskning og udviklingssamarbejde med kommuner, erhvervsskoler og ungdomsuddannelser. Derfor får du altid den nyeste viden koblet med erfaringer fra den virkelighed, du møder i hverdagen, når du deltager på vores konferencer og kurser.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Kirsten Skaastrup

Faglig leder, Videreuddannelsen

Kirsten Skaastrup (KSKA)

Kirsten er faglig leder af UC SYD's pædagogiske videreuddannelse for pædagoger, lærere, institutionsledere og ansatte i kommunernes forvaltninger.

Anna Maria (Trine) Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl, om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel kompetencevurdering? Eller har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Så kontakt vores studievejleder.