Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Mød underviserne på ledelse

Her på siden kan du møde de forskellige undervisere på ledelse - og blive klogere på, hvilke områder der optager dem hver især.

Anja Anderskouv

Uddannelseskonsulent

Anja Hassig Lyberth Anderskouv (AAND)

Anja er uddannelseskonsulent for 0-6 års-området og koordinator for den styrkede pædagogiske læreplan.
Anne Maria Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl, om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel kompetencevurdering? Eller har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Så kontakt vores studievejleder.

Tager hun ikke telefonen, så send en mail. Så vender hun tilbage hurtigst muligt.

Charlotte Banke

Lektor

Charlotte Banke (CHBA)

Charlotte er uddannet cand.oecon og har en lederuddannelse i Kursus i Offentlig Ledelse (KIOL) og en efteruddannelse på diplomniveau fra Danmarks Journalisthøjskole.

Charlotte har været ansat i den offentlige sektor siden 1994. En årrække i amterne, hvor hun arbejdede med projektledelse og beslutningsforberedelse. Siden en længere årrække på Sydvestjysk Sygehus, hvor hun de sidste 6 år var kommunikationschef.

Timelærer

Christian Everest-Møller (CEVE)

Christian Everest-Møller er uddannet indenfor hæren, hvor han som kaptajn er uddannelseschef og fungerende næstkommanderende for Forsvarets sundheds- og sanitetsskole.

Indenfor ledelse er han meget optaget af mennesker og de dynamikker som opstår mellem mennesker. Hos UC SYD underviser han på Akademiuddannelsen i ledelse.

Hans-Henrik Jessen

Lektor

Hans-Henrik Jessen (HHJE)

Hans-Henrik er kandidatuddannet i pædagogisk psykologi og konsulentuddannet i systemisk ledelse og organisationsudvikling.

Han har stor praksiserfaring i arbejdet med ledelse- og organisations psykologi inden for børn og ungeområdet i den offentlige sektor.  

Helle Mortensen

Adjunkt

Helle A Mortensen (HMOR)

Helle Thorsen

Adjunkt

Helle Mogensen Thorsen (HTHO)

Helle Thorsen er uddannet lærer og cand.rer.soc. Hun har været ansat i den offentlige sektor siden 1990 i stat, amt og kommuner og været tilknyttet et konsulenthus.

Helle har arbejdet med udviklingsprojekter, analyser, økonomistyring og har i 10 år været udviklingschef i Vejle Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning. 

Adjunkt

Henrik Sønnichsen (HSON)

Henrik Sønnichsen er en erfaren offentlig leder og underviser med stor praksiserfaring og teoretisk viden indenfor omstilling og forandringer i offentlige virksomheder og organisationer.

Han er uddannet indenfor offentlig administration med særlige styrker indenfor organisation og ledelse, og han underviser på Diplomuddannelsen i ledelse.

 

Jannie Rasmussen

Timelærer

Jannie Rasmussen (JRAS)

Jannie er uddannet cand.psyk fra Århus Universitet med speciale i erhvervspsykologi.

Hun har erfaring som både intern og ekstern konsulent i primært offentlige virksomheder, hvor hun har arbejdet med lederudvikling, HR processer, psykisk arbejdsmiljø, trivsel, strategi og forandringer, foruden at hun selv har været leder.

Lars Andersen

Timelærer

Lars Andersen (LAAN)

Lars Møldrup

Timelærer

Lars Møldrup (LMOL)

Mette Knippel

Timelærer

Mette Knippel (METK)

Mette er oprindelig uddannet civilingeniør med speciale i fysisk planlægning og har efterfølgende taget DISPUK’s 2-årige efteruddannelse i systemisk teori og praksis i relation til konsulentrollen.

Herudover har hun en  masteruddannelse i organisatorisk coaching og læring fra Aalborg Universitet.  Siden 2009 har Mette undervist på Diplomuddannelsen i Ledelse.

Timelærer

Pernille Christensen Norbeck (PNOR)

Pernille C. Norbeck underviser på Diplomuddannelsen i ledelse på UC SYD. Helt grundlæggende brænder Pernille for at lære ledere at kommunikere på en måde, der skaber flere brilliante arbejdsliv – for både ledere og øvrige kolleger.  

Med en baggrund som cand. mag. i international virksomhedskommunikation, har hun en særlig interesse i ledelse og relationsskabelse, hvor det særligt er den personlige kommunikation, Pernille er optaget af.  

Rolf Küssner

Timelærer

Rolf Johannes Küssner (RKUS)

Rolf har over 20 års erfaring som leder og organisationskonsulent.

Siden 2008 har han undervist på Diplomuddannelsen i ledelse på en lang række forskellige moduler. Han underviser også på Diplomuddannelsen i projektledelse og fungerer desuden som ledelseskonsulent.

Timelærer

Sina Feldborg Mortensen (SFMO)

Sina Feldborg Mortensen er uddannet cand.scient.soc. med en bachelor i Virksomhedsstudier og kandidat i Organisations- og arbejdspsykologi. 

Hun har 15 års erfaring fra København, Haderslev og Esbjerg kommuner, hvor hun har arbejdet som udviklingskonsulent indenfor HR- og ledelsesområdet.

Svetlana Breum

Lektor

Svetlana Breum (SBRE)

Svetlana Breum er en cand. merc. i strategi, organisation og ledelse fra Aarhus Universitet og har en ph.d  i økonomi fra Det tekniske universitet i Moldova.

Hun har mere end 25 års professionel erfaring inden for international undervisning, forskning og virksomhedsrådgivning inden for ledelsesområdet.

Søren Moldrup

Timelærer

Søren Peter Moldrup (SPMO)

Søren underviser på Diplomuddannelsen i ledelse samtidig med, at han arbejder som selvstændig konsulent.

Han er oprindelig uddannet lærer, og har efterfølgende suppleret med en HD i Organisation og en master i ledelse (HD-0). Desuden er Søren uddannet proceskonsulent og certificeret som coach. 

Lektor

Annette Knudsen (ANKN)

Adjunkt

Lars Bang (LBAN)

Timelærer

Louise Thastrup Kamp (LOUT)

Undervisere, du kan møde på moduler og kurser i samarbejde med Incento

Christoffer Pedersen
E: jcp@incento.dk

Jais Sørensen
E: js@incento.com

Niels Levinsen
E: nl@incento.dk