Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning

Ledige studiepladser

Fra den 26. juli 2019 kan du se, hvilke uddannelser der har ledige studiepladser.

Uddannelser med ledige studie- og standby-pladser

Fra den 26. juli 2019 får du her overblik over vores ledige studie- og standby-pladser med studiestart i september 2019 og februar 2020. 

Når du søger en ledig studieplads, har du mulighed for at blive optaget på uddannelsen med det samme, mens en ledig standby-plads sætter dig på ventelisten til uddannelsen. Det vil sige, at hvis en studerende stopper på uddannelsen, så kan du få pladsen.

  • LISTEN MED LEDIGE PLADSER ANNONCERES 26. JULI 2019

Spørgsmål og svar

Hvornår kan jeg søge en ledig studieplads?

Fra den 26. juli kan du søge en uddannelse med en ledige studie- eller standby-plads.

Hvordan søger jeg en ledig studieplads?

Du søger en ledig studie- eller standby-plads ved at klikke på 'søg ind på uddannelsen'. Herefter bliver du sendt videre til UC SYD Optagelsesportalen, hvor du skal udfylde dine personlige oplysninger, uploade dit eksamensbevis og evt. andre dokumenter.

Hvordan og hvornår får jeg svar

Du får svar på din ansøgning hurtigst muligt. På UC SYD Optagelsesportalen kan du følge med i behandlingen af din ansøgning. Det er også her, du får svar på, om du bliver optaget på uddannelsen.

Får du en studieplads, skal du huske at bekræfte den. Det gør du også på UC SYD Optagelsesportalen.

Få mere information

Er du i tvivl, om du skal søge en af vores ledige studiepladser? Og hvilken du skal søge? Vi har samlet en lang række informationer, der kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvilken uddannelse der passer til dig.

Kontakt vores team for optagelse og vejledning

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til f.eks. din ansøgning eller valg af uddannelse. Vi hjælper dig gerne.